Healthy and Beauty natural treatments
Healthy and Beauty natural treatments: Alegerea parfumului iti dezvaluie personalitatea
Custom Search

Total Pageviews


Archive

Wednesday, June 15, 2016

Alegerea parfumului iti dezvaluie personalitatea


Fiecare persoana are un hobby, fiecare femeie are ceva favorit pe lumea asta: haine de firma, masini de lux, bijuterii, incaltaminte de lux, croaziere luxose, cititul, dar unul dintre hobby-urile mele, nu are legatura cu niciunul din cele mentionate mai sus.
Hobby-ul a venit de undeva din interiorul meu, de la varsta frageda mirosurile placute, miresmele pomilor in floare, mirosul florilor de ,, Myosotis” , ,, Convallaria majalis” sau ,, Cheiranthus cheiri” ma faceau sa plutesc, ma scoteau din ,,amorteala si apatia cotidiana, purtandu-ma pe taramuri de vis.
Alegerea parfumului iti dezvaluie  personalitatea
alegerea parfumului
iti dezvaluie personalitatea
Si astazi, la jumatate din drumul vietii mele, inca visez cu ochii deschisi cand simt mireasma unui parfum ce aduce cu aroma florilor mult iubite.
Se spune ca inconstient, asociem anumite miresme de parfum cu momente placute sau mai putin placute, cu persoane pe care le adoram sau uram.Se spune de asemenea ca parfum sau parfumurile alese, reflecta personalitatea noastra.
Pe mine un parfum dulce, intepator,  ma face sa ma simt inconfortabil si simt nevoia de a parasii acel spatiu cat mai repede.
Toate miresmele pe care le adoram, precum si parfumurile alese reflecta personalitatea noastra si fac parte din bogatia noastra pe care o relevam celor care vor sa ne descopere catusi de putin personalitatea. 
Femeile care aleg un floral, femeile sunt sensibile, romantice si delicate, cu o personalitate puternica si temperament demn de un c castigator.
Ca florile rezistente la intemperii climatice, astfel  sunt femeile si care aleg parfumuri florale.
Femeile care aleg un parfum fructat sunt sociabile si populare, pline de viata. Aroma de mere, cirese sau fructul pasiunii, atrag oamenii cu aroma lor dulce cu conditia sa nu fie excesiv, ci o dulceata subtil.
Femeile care aleg parfumuri cu tenta masculina , si un pic intepatoare, ca aroma de mosc sunt  femei  rebele, independente si puternice, care debordeaza de încredere si sunt sigure de propria lor putere de seductie, se pot descurca cu usurinta si fara ajutor, în orice situatie.
Femeile care prefera aromele orientale sunt femei irezistibile, misterioase si senzuale, care iubesc arta seductiei si cuceresc cu miscari feline. Cu toate acestea este necesar ca aceste arome sa fi discret, pentru a nu crea reactii nedorite în rândul celor din jurul nostru.
Femeile care iubesc parfumurile fresh sunt pline viata viata, dragoste, energice si relaxate, nu cauta sa impresioneze, sunt ele insasi  si sunt fericite.
Femeile care aleg parfum cu arome marine sunt romantice, boeme, visatoare  eterne, iubesc marea sunt nostalgice, sensibile si delicate.

Asta ar fi clasificarea hobby-ului, si indiferent de opiniile altora, cred ca alegerea parfumului este inconstienta, si este legata de subconstientul nostru si personalitatea noastra. Sunt convinsa ca nici o femeie nu va alege un nume de brand numaipntru nume, design sau ambalaj, ci va testa usor pe piele, va adumecat suav aroma si vor cumpara doar atunci când simturile olfactive o vor purta pe taramurile de vis.